Uşak Kanatlı Denizatı Film Festivali’nin Başlangıcından Günümüze Gelişim Serüveni

Aksu, Y. (1996). Sinemanın Başlangıcı Kısa Filmdir. Dinçer, S.M. (Ed.) Türk Sineması Üzerine Düşünceler. Ankara: Doruk Yayımcılık, 31. Arseven, C. E. (1998).Sanat Ansiklopedisi, C. 1, Milli Eğitim Basımevi, İstanbul Anbarlı. O. (2017). Kısa Film Yapım Süreci Ve Bu Sürecin Festival Ödüllerine Olan Etkisi (Yayınlanmış Yüksek Lisans Tezi). İstanbul: Maltepe Üniversitesi Atak, O. (2009). Türk Turizmin Tanıtımında Festivallerin Yeri ve Önemi: Antalya Örneği, (Yayınlanmamış Doktora Tezi). İstanbul: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü. Beyler, Y.(2020). “Türkiye’de Film Festivallerinin Dönüşen Yapısı” Gümüşhane Üni., İletişim Fak. Elektronik Dergisi, C. 8, S. 2. Bikiç, N. Ç. (2020). “Pandemi Etkisi: Kısa Film Festivalleri ve Yaşanan Dönüşüm Üzerine Bir Değerlendirme” Gümüşhane Üni., İletişim Fak. Elektronik Dergisi, C. 8, S. 2.

___

  • Aksu, Y. (1996). Sinemanın Başlangıcı Kısa Filmdir. Dinçer, S.M. (Ed.) Türk Sineması Üzerine Düşünceler. Ankara: Doruk Yayımcılık, 31.
  • Arseven, C. E. (1998).Sanat Ansiklopedisi, C. 1, Milli Eğitim Basımevi, İstanbul
  • Anbarlı. O. (2017). Kısa Film Yapım Süreci Ve Bu Sürecin Festival Ödüllerine Olan Etkisi (Yayınlanmış Yüksek Lisans Tezi). İstanbul: Maltepe Üniversitesi
  • Atak, O. (2009). Türk Turizmin Tanıtımında Festivallerin Yeri ve Önemi: Antalya Örneği, (Yayınlanmamış Doktora Tezi). İstanbul: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.
  • Beyler, Y.(2020). “Türkiye’de Film Festivallerinin Dönüşen Yapısı” Gümüşhane Üni., İletişim Fak. Elektronik Dergisi, C. 8, S. 2.
  • Bikiç, N. Ç. (2020). “Pandemi Etkisi: Kısa Film Festivalleri ve Yaşanan Dönüşüm Üzerine Bir Değerlendirme” Gümüşhane Üni., İletişim Fak. Elektronik Dergisi, C. 8, S. 2.