Yapay Zekâ, Transhümanizm ve Din

Yapay Zekâ, Transhümanizm ve Din isimli eserin değerlendirmesi olan bu çalışma, okuyucuların kitap hakkında bilgi edinmesini amaçlamaktadır. Aynı zamanda eserin noksan kalmış veya gözden kaçmış yerlerinin belirtilerek sonraki basıma daha yetkin bir biçimde hazır olmasını amacıyla yazılmıştır. Çalışmada değerlendirilen eser, kendi alanlarında uzman kişilerin yayınladıkları makalelerin bir araya gelmesinden oluşan derleme bir eserdir.

Yapay Zekâ, Transhümanizm ve Din

This study is an evaluation of the book titled "Artificial Intelligence, Transhumanism and Religion" and aims to provide readers with information about the book. It also aims to identify any deficiencies or overlooked aspects of the work to ensure its improved readiness for subsequent editions. The work under evaluation is a compilation of articles published by experts in their respective fields.

___

  • Kızılgeçit, M. & Çinici, M. (2020). Koronavirüs (Covid-19) Sürecinde Yapay Sinir Ağları Yöntemiyle Bireylerin Dini Başa Çıkma Düzeylerinin Tahmini. İlahiyat Tetkikleri Dergisi, (54) , 45-65.
  • Transhümanizm maddesi. Vikipedi, Özgür Ansiklopedi. Erişim tarihi: 7 Ekim 2022. https://tr.wikipedia.org.