6. Sayı İçin Makale Çağrısı

Siyasal Bilimler Dergisi’nin Mart ayında yayınlanacak gelecek sayısında herhangi bir konu sınırlaması olmadan siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, yerel yönetimler, sosyoloji ve tarih gibi sosyal bilimlerin farklı disiplinleri çerçevesinde yapılan çalışmalara yer verilecektir. Bu çerçevede, araştırmacıları özgün çalışmalarıyla dergimizin önümüzdeki sayısına katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Siyasal Bilimler Dergisi Marmara Üniversitesi tarafından senede iki kere yayınlanan disiplinlerarası, hakemli bir dergidir. Dergide Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerinde yazılmış bilimsel makaleler yayınlanmaktadır. Siyasal Bilimler Dergisi EBSCO uluslararası alan endeksi ve ULAKBİM Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı (SBVT) tarafından taranmaktadır. 
Anahtar Kelimeler:

-

___

  • Dergi Makaleleri İçin: Slater, J. (2012) “Zionism, the Jewish State and an Israeli-Palestine Settlement: An Opinion Piece”, Political Science Quarterly, 127/4: 597-625.
  • Derleme Kitaplarda Bulunan Makaleler İçin: Zimmermann, M. (2001) “Hannah Arendt, the Early Post-Zionist”, in S. Aschheim (ed.), Hannah Arendt in Jerusalem, Berkeley: University of California Press,165-180.