DOĞANKENT BELDESİNDE BİR TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞANLARIN BESLENME DURUMU

___

  • Baysal A. : Beslenme, Hatipoğlu Yayıncılık, 7. baskı, 1997. 2. Baysal, A. Ve ark. : Toplu Gıda Tüketimi Yapılan Kuruluşlarda İnsangücü Verimliliğini Arttırmaya Yönelik Beslenme Teknikleri, MPM Yayınları, No:325, Ankara, 1989. 3. Özarslan Ü. Sanayi Kesiminde Çalışan 12-18 Yaş Arasındaki Çırakların Enerji Harcamaları, Beslenme ve Sağlık Durumları Üzerine Bir Araştırma. H. Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik Programı Bilim Uzmanlığı Tezi, Ankara, 1981.
  • Güneyli U. Mamak Gaz Maske Fabrikası İşçilerinin Beslenme Durumu, Bunun Sağlık ve İşe Devam Etkisi, H. Ü Sağlık Teknolojisi Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Doktora Tezi, Ankara, 1973.
  • Yücecan S. İnşaat İşçilerinin Enerji Harcamaları, Beslenme ve Sağlık Durumları Üzerine Bir Araştırma. H. Ü Sağlık Teknolojisi Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Doçentlik Tezi, Ankara, 1979.
  • Beyhan Y. , Karakurt Ö. Ankara'da Sanayi Ve Siteler İşçi Kesiminde Çalışan 12-17 Yaş İşçilerin Beslenme ve Sağlık Durumları Üzerine Bir Araştırma. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi, 44;1, Ankara, 1987.
  • Şekerci Ş. Ankara'da Çıraklık Okullarına Devam Eden 14-22 Yaş Grubundaki Bazı İşçilerin Beslenme Durumu