16481

Sunuş ve Editörün Takdimi / A. Fügen Berkay'ın Hayatı / Hakemler / İçindekiler

 Türk üniversitelerine ve sosyoloji alanına yetiştirdiği öğrencilerle, verdiği derslerle, ortaya koyduğu eserlerle, bilim insanı, öğretim üyesi ve idareci olarak uzun yıllar değerli hizmetler vermiş olan Berkay’a Armağan cildinin oluşmasına ve bu yolla Türk fikir ve kültür hayatının zenginleşmesine katkıda bulunan yazarlara ve çok kısa sürelerde makaleleri inceleyerek değerlendirmek suretiyle katkıda bulunan hakemlere şükranlarımı sunarım. Ayrıca, çalışmanın yürütülmesi sürecinde fikir alış-verişinde bulunduğum ve görüşlerinden yararlandığım, Prof. Dr. Esra BURCU, Prof. Dr. H. Bayram KAÇMAZOĞLU, Doç. Dr. Birsen ŞAHİN KÜTÜK, Doç. Dr. Şeref ULUOCAK ve Dr. Dursun AYAN’a ve teknik konularda yardımcı olan Arş. Gör. Alper KARAAĞAÇ’a içten teşekkürlerimi sunarım.
Anahtar Kelimeler:

ön bilgiler

Presentation And Conferment Of The Issue Editor / Life of A. Fugen Berkay / Referees and Contents

Presentation of the 55th issue.
Keywords:

information,

___

  • “Anadolu’nun Türkleşmesi Sürecinde Malatya ve Yöresi”, I. Battal Gazi ve Malatya Çevresi Halk Kültürü Tebliğler Kitabı, İstanbul, İnönü Üniversitesi Yayınları, 1987.
  • “Sosyal Değişme ve Gelişme Süreçlerinde Eğitimin Temel Fonksiyonu”, İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Sempozyumu Bildirileri Kitabı, İstanbul, 1990, s. 120-131.
  • “Sosyal Değişme ve Türk Ailesi”, 1. Aile Şurası Bildirileri, Ankara, 1990, s. 155-159.
  • “20. Yüzyılda Sosyal Değişme ve Milli Kültür Varlığımız”, 2. Milli Kültür Şurası Bildirileri, Ankara, 1990.