Sayın Editör

___

Ege Tıp Dergisi 2014;53(Ek Sayı):46-52.

Ege Tıp Dergisi 2015;54(Ek sayı):74-5.

Misafir Editörün Görüşü

Ege Tıp Dergisi / Ege Journal of Medicine 2015: 54; Ek/Supplement sayıda sayfa: 73-74'te Çağatay Üstün ve Nuray Demirci tarafından yayınlanan "Editör'e Mektup: İki Düzeltme ve İki Öneri" isimli makaleye ilgili yazardan gelen yukarıdaki yanıt incelenmiştir. Önerilen düzeltmeler doğrultusunda ilgili makalenin yeniden düzenlenmesi ve Ege Tıp Dergisi/Ege Journal of Medicine 2015: 54; Ek/Supplement sayıyı izleyen ilk sayı olarak bu sayıda "Düzeltme/Erratum" olarak yayınlanması uygun bulunmuştur.

Ege Tıp Dergisi Ek Sayı'da çıkan makalelerin okuyucu tarafından titizlikle takip edilmesi ve dikkati çeken hataların düzeltilmesine yönelik yine aynı titizlikle önerilerde bulunulması, diğer taraftan dergide yayınlanmış olan makalelerin yazarlarının yapılan eleştirileri açık yüreklilikle kabul edip ilgili düzeltmeleri yapması memnuniyet vericidir. Bu tür uygulamalar, Ege Tıp Dergisi Ek Sayısı'nın bilimsel içeriğinin zenginleşmesine ve yayın etiği açısından da daha ideal hale gelmesine katkı sağlayacaktır.

Ege Tıp Dergisi Ek Sayısı'na değerli katkılarından ötürü "Editöre Mektup" yazarları Çağatay Üstün ve Nuray Demirci'ye ve "Editöre Mektuba Yanıt" ve "Düzeltme" makalelerinin yazarları Çiçek Fadıloğlu ve Fisun Şenuzun Aykar'a teşekkür ederim. Saygılarımla. Sibel Ülker Göksel

Ege Tıp Dergisi Ek Sayısı Misafir Editörü